Informasjon om foretaket

I 2001 etablerte Per Einar Golberg Halvorsen nåværende foretak "Anleggsgartner Halvorsen" som med base i Lommedalen tilbyr tjenester både innen grønne og grå arbeidsområder, og sommer som vinter.

Etter å ha tatt grunnkurs naturbruk, VK1 Landbruk & Naturforvaltning og VK2 Naturforvaltning, tegnet Per Einar lærekontrakt med Senter for Opplæring i Anleggsgartnerfaget (SOA) i mars 2003.

I september 2005 bestod han fagprøven hos SOA som anleggsgartner, og selv om Per Einar er daglig leder, er han mest å finne ute i felt. Både med og uten maskiner. Våren 2015 bestod han fagskolen på VEA som Anleggsgartnertekniker med Mesterbrev.

Fra 2010 har han med seg samboer Hege Bergersen i den daglig driften av foretaket. Hege har også vært gjennom lærekontrakt hos SOA, og har fagbrev fra 2008 som anleggsgartner.

Hun er den kreative som designer løsninger for alt fra hager og bed til steinsetting av gårdsplasser, men liker seg også veldig godt i felt og gjerne i en av maskinene dersom muligheten byr seg.

Fra 2015 er Anleggsgartner Halvorsen godkjent opplæringsbedrift med Hege Bergersen som faglig leder, og i 2017 ble foretaket AS.

Aleggsgartner Halvorsen AS er klar for nye oppdrag!

 

Vår visjon:

"Kvalitetsarbeid er den beste reklamen"