Snøybrøyting

Godt brøytet betyr alltid mye. De vintrene det kommer mye snø - og fortsetter og snø - mye snø, da er det behov for noen som kan prestere resultater.

Om sommeren profilerer vi som er anleggsgartnere oss ofte med at "vi bygger grønt". Erfaringen med å "bygge" kan også brukes til å fjerne. Til å fjerne "hvitt - kaldt og vått" i bi-sesongene våre, har vi en styrke i kraftig utstyr som er for dyrt til ikke å driftes det meste av året. Jo bedre og jevnere drifting, desto bredere fordeling av utgifter og fornuftigere priser for dere kundene til slutt.

I vintrene hvor det kommer mye snø - og fortsetter og snø - mye snø, kommer det godt med for gjennomføring og gode løsninger, den bakgrunn vi har yrkeserfaringsmessig og utdannelsesmessig.

Snø kan være tungt, vått og stort og gir utfordringer. Jeg disponerer stort og kraftig utstyr, der kraften er avgjørende. Utstyret jeg bruker gir mange bruks-nyanseringer der tilpasningene er mer avgjørende enn kraften. Effektiv strøing er til tider en viktig del.

Kontinuerlig oppfølging av værmeldinger er en del av beredskapen som gjør at brøytingen settes i gang for å dekke dine behov.

Mye brøyting må gjøres allerede på natten på grunn av mye barn og fotgjengere senere, bedriftenes operativitet eller rett og slett for å komme hjemmefra om morgenen.

En annen del av beredskapen er mine serviceavtaler som holder utstyret i gang når det gjelder. Jeg har kort-varsel service når det er dekkende for driften, og låne/erstatnings-maskin når eventuell alvorligere svikt skulle oppstå, sånn at jeg kan holde driften i gang også i slike situasjoner.

Løpende godt vedlikehold ligger i bunnen hele tiden. Dette skal i sum gjøre det enkelt å være kunde - min stolthet.

Klikk på bildene for lysbildevisning i full størrelse.